Bansko

Hits: 7527

Bansko este un oras staiune aflat la 160 km de Sofia .

Orasul  este situat la 925 m altitudine, iar zona de schi se întinde între 2.000 si 2.600 m altitudine .Se bucura de cea mai buna zapada si cel mai lung sezon de schi dintre toate statiunii montane din Bulgaria (de la 15 decembrie pana la 15 mai). Staţiunea oferă trasee de schi cu lungime totala de 70 km perfect pregătite şi securizate. Dificultate: 30% incepatori, 45% avansaţi şi 35% experţi.

Staiunea ofera locuri de cazare in hoteluri de la 2* pina la 5* (Hotel Kempinski Grand Arena Bansko 5* - asezat chiar laga ski lift ,   Premier Luxury Mountain Resort  5* , St. Ivan Rilski Hotel, Spa & Apartments 4* , Lucy Bansko 4* Grand Hotel Basko 4* )  , cu tarife pentru toate buzunarele .

Hotelurile de  4-5* sunt dotate cu  centru SPA ,  piscina interioara  , sala fitness , locuri de joaca pentru copii, restaurante , casino si  shuttle bus care ii peria pe  turisti din fata hotelului si ii transporta pina la ski lift ( intr- un interval orar aproximativ  cu plecare la ora 09, 10 ,11 si retur  ora 15,16 , 17 ) .

Orasul este impazit de restaurante , baruri , magazine, supermarketuri , centre de inchiriere echipament ski etc  .

DOBRINISHTE

O statiune situata la 6  km de Bansko  oferta o alternativa pentru o vacanta  linistita pentru cei care evita aglomeratia si  cozile la ski lift .

Dobrinishte oferă condiţii foarte bune de schi pentru incepatori şi avansaţi. Lungimea totala a parţiilor este de 7 km .

O alternativa de cazare excelenta este Ruskovets Resort & Thermal SPA 4*  care ofera centru Spa ,  pisina cu apa termala , loc dejoaca pt copii , garderoba pentru echipamentul de ski , shuttle bus gratuit atat catre partile  din Dobrinishte cat si pentru cele din Bansko

 

Leave a comment

Comments

  • No comments found